Duurzame klimaatveranderaars
uit Brabant

Neem contact op

Vakspecialisten met plezier in hun werk

PUUR Klimaat Comfort is in 2016 opgericht door Gertjan van den Wildenberg en Michel IJsakkers. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf met 25 medewerkers. PUUR Klimaat Comfort is gevestigd in Rosmalen en kenmerkt zich als een Brabants familiebedrijf.

Belangrijke kernwaarden in het bedrijf zijn: Puur, Deskundig, Toegewijd en Samen. Bij PUUR Klimaat Comfort werken specialisten uit de klimaat- en installatiebranche die graag samenwerken met anderen, mooie projecten willen maken en plezier in hun werk hebben.

Klimaatbeheersing voor de zakelijke markt

Klimaatbeheersing voor de zakelijke markt
Zakelijk

Ook thuis een prettig klimaat

Ook thuis een prettig klimaat
Particulier

Kom werken bij de PUUR familie

Wil jij samen met ons mooie projecten realiseren? Wij zoeken altijd mensen met passie voor het vak.

Bekijk onze vacatures
Kom werken bij de PUUR familie


Opleiden en 
ontwikkelen

Bij PUUR Klimaat Comfort werkt een hecht team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. Om onze kwaliteit hoog te houden investeren we actief in de ontwikkeling van onze collega's. Daarom bieden wij hen diverse leerprogramma's zowel vakinhoudelijk als op het gebied van veiligheid. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van jonge mensen die het vak willen leren.

Met elkaar samen werken kenmerkt onze organisatie. Bij ons werk je nooit alleen aan een project, maar juist samen met collega's. Dat maakt het werk niet alleen efficiënter, maar ook veel leuker!

Warmtepomp en zonnepanelen, een slimme combinatie voor uw bedrijfspand!

Warmtepomp en zonnepanelen, een slimme combinatie voor uw bedrijfspand!

Lees meer

Drie redenen om airco's te onderhouden

Een airconditioning is heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Wil je zo lang mogelijk optimaal profiteren van de airco, dan is het belangrijk dat je deze goed laat onderhouden en jaarlijks controleert. Maar waarom eigenlijk? Wij hebben de drie belangrijkste redenen voor u een rij gezet.

Lees meer