Een gezond werkklimaat

Op kantoor, in een winkel of distributiecentra

De best passende installatie

Ieder gebouw is uniek en alle gebruikers hebben hun eigen behoeftes. De specialisten van PUUR Klimaat Comfort zoeken voor elke situatie de installatie die het best daarbij past. Energieneutraal, comfortabel en met een mooi rendement op de investering.

PUUR Klimaat Comfort neemt het gehele proces uit handen. Van advies naar engineering, en van plaatsing tot onderhoud. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Interessante blogs:

Veelgestelde vragen:

  • Ons pand is nog niet gebouwd, kan er iemand meedenken in de ontwerpfase?
  • De huidige klimaatbeheersing werkt niet goed. Kunnen jullie een plan voor klimaatbeheersing maken?
  • Wat te doen bij storing? Hebben jullie een storingsdienst?


Wij maken het voor je!

Bij PUUR Klimaat Comfort werken mensen met passie en bevlogenheid in het vak. Iedere dag gaan we aan de slag om de mooiste installaties te maken. Dat doen we ook graag in jouw bedrijfsgebouw!

Om tot de hoogste kwaliteit te komen zijn onze collega's goed opgeleid. Onze open communicatie en heldere afspraken worden door klanten als erg prettig ervaren. En natuurlijk werken we op de meest veilige manier. Dit alles vergroot het plezier op de werkvloer.

Comfortabel en energieneutraal

In het gebouw van Homeij Nederland in Den Bosch werken veel medewerkers op kantoor en in de logistiek. Samen met PUUR Klimaat Comfort is er een plan ontwikkeld voor een aangenaam werkklimaat voor iedereen en het energieneutraal maken van het pand. Reactie van de eigenaar van het pand: "Wat een kennis en kunde hebben deze mensen van hun vakgebied. Een aanrader voor zakelijke investereerders."

Bekijk dit project


Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van klimaatbeheersing en energiebesparing? Laat het ons weten via het contactformulier en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact met mij op