Projecten

Transformatie ABN AMRO Tilburg

Unieke renovatie van een oud ABN AMRO kantoorpand. Op een markant punt, tegenover het station in Tilburg, is het gebouw getransformeerd van voormalig kantoorgebouw naar een woongebouw met de naam “The Bank”. Puur Klimaat Comfort installeerde hier een compleet VRF koel- en verwarmingssysteem.

Lees meer

Luxe appartementen Oss

In samenwerking met projectontwikkelaar Bouwfonds BPD ontwikkelde Puur Klimaat Comfort voor een blok luxe en royale appartementen het koel- en verwarmingssysteem. Dit was het nieuwbouwproject ‘De Tapissier’’ in Oss. Bij dit project zijn Itho Daalderop warmtepompen geïnstalleerd.

Lees meer

Koel- & verwarmingssysteem Den Bosch

Homeij Nederland b.v. is gevestigd aan de Sluisweg 196 in 's-Hertogenbosch. Het bedrijfspand telt 1700m2 vloeroppervlakte. Hiervan is 600m2 kantoor / showroom en 1100m2 opslagruimte. Puur Klimaat Comfort heeft in dit nieuwe pand de volledige koel- en verwarmingsinstallaties gemaakt inclusief een WTW installatie op de begane grond.

Lees meer

PUUR Klimaat Comfort

Wij ontwerpen, bouwen én onderhouden duurzame klimaatinstallaties die bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Naast comfort in klimaat adviseren wij in regelgeving, rendement en terugverdientijd van de installatie. Kiezen voor PUUR Klimaat Comfort betekent bewust kiezen voor gasloze en energieneutrale oplossingen in gebouwen.

Nieuwsgierig wat wij in jouw project kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Neem contact met mij op