Een comfortabel klimaat in huis

Met een duurzame installatie van PUUR

Een aangenaam woonklimaat

In een woning is het prettig leven wanneer het klimaat comfortabel is. Met de huidige energiemarkt is het besparen van energie een doel voor iedere huizenbezitter. PUUR biedt specifieke oplossingen om woningen energieneutraal te maken en te voorzien van een beheersbaar binnenklimaat. Wij ontzorgen het gehele traject, van advies op locatie tot het jaarlijks onderhouden van de installatie. Zorgeloos, comfortabel en met een mooi rendement op de investering.

Interessante blogs:

Veelgestelde vragen:

  • Op welke manier kan ik een offerte opvragen?
  • Wat is de levertijd van een airco of warmtepomp?
  • Hoe lang zijn de monteurs bezig in mijn huis tijdens de installatie?


Wij maken het voor je!

Bij PUUR werken mensen met passie en bevlogenheid in het vak. Iedere dag gaan we aan de slag om de mooiste installaties te maken. Dat doen we ook graag in jouw woning!

Om tot de hoogste kwaliteit te komen zijn onze collega's goed opgeleid. Onze open communicatie en heldere afspraken worden door klanten als erg prettig ervaren. En natuurlijk werken we op de meeste veilige manier. Dit alles vergroot het plezier op de werkvloer.Aangenaam klimaat, lager energieverbruik

Voor een blok luxe en royale appartementen in Oss leverde en monteerde PUUR koel- en verwarmingssystemen voor ieder appartement. Optimale klimaatbeheersing, een aangenaam comfort en een mooi rendement in energie leverden zeer tevreden bewoners op.

Bekijk dit project


Meer informatie?

Wil je meer weten over klimaatbeheersing en energiebesparing van jouw woning? Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen spoedig contact met je op.

Neem contact met mij op