Hoe we werken

We ontwikkelen gasloze en energieneutrale oplossingen voor gebouwen. We hebben oog voor samenhang en daarbij is het vinden van de juiste balans tussen duurzaamheid, techniek en comfort ons uitgangspunt. We zijn specialist in het realiseren van duurzame energie installaties die zowel maatschappelijk als financieel het maximale rendement opleveren. Daarom betrekken we zowel de gebouwgebonden installaties als de energieopwekking én het gedrag van de gebruikers in onze adviezen en aanpak.

 

Expert in klimaatbeheersing

Denk bijvoorbeeld aan het energiezuinig maken van bedrijfspanden door het installeren van ventilatiesystemen op basis van warmteterugwinning, zonnepanelen op het dak, ledverlichting door het gehele pand en warmtepompen om te verwarmen en te koelen. We geven het gebouw een gezicht door het visualiseren en inzichtelijk maken van het energiegebruik. Op die manier kunnen bedrijven hun energieprestaties verbeteren en de arbeidsproductiviteit van medewerkers verhogen.

 

Samen aan de slag

Dit doen we met een hecht team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. Indien nodig werken we samen met een vast netwerk van solide partners zodat we een breed totaalpakket kunnen leveren. We zijn onafhankelijk in de keuze van de installatie en kiezen wat het beste past bij de klant en het gebouw. Hiervoor benutten we onze praktische kennis van systeemoplossingen. We gebruiken enkel goede gereedschappen en materialen omdat we bovendien voor onszelf puur voor kwaliteit gaan.