About Us

OVER ONS

Voor een perfect geregeld binnenklimaat

PUUR Klimaat Comfort is expert in klimaatbeheersing. We ontwerpen, monteren én onderhouden alle kwaliteitsvolle en energiezuinige systemen en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. We zijn specialist in het comfortabel en energieneutraal maken van gebouwen in het commerciële en logistieke vastgoed. Voor nieuwbouw en bestaande bouw: renovatie en onderhoud. Naast comfort, leveren we rendement en efficiency omdat we alles weten van terugverdientijden, subsidieaanvragen en regelgeving.

Comfortabel, energieneutraal en gezond

We ontwikkelen gasloze en energieneutrale oplossingen voor gebouwen. We hebben oog voor samenhang en daarbij is het vinden van de juiste balans tussen duurzaamheid, techniek en comfort ons uitgangspunt. We zijn specialist in het realiseren van duurzame energie installaties die zowel maatschappelijk als financieel het maximale rendement opleveren. Daarom betrekken we zowel de gebouwgebonden installaties als de energieopwekking én het gedrag van de gebruikers in onze adviezen en aanpak.

 

Toegewijd werken

We voeren graag de regie in projecten, bieden integrale totaaloplossingen en leveren de meest toonaangevende installaties die er op de markt zijn. Nalevering van onderdelen worden zo ook jarenlang gegarandeerd. We bieden aandacht, vakwerk en zekerheid. We houden ons bezig met het klimaatneutraal maken van gebouwgebonden energiegebruik: verwarming, koeling, ventilatie en zonne-energie.

Met PUUR Klimaat Comfort kiest u voor duurzaamheid, vakmanschap en betrouwbaarheid. Het is niet voor niets dat PUUR Klimaat Comfort een trouwe klantenkring heeft binnen het commerciële vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels) en het logistieke vastgoed (distributiecentra en grootschalige opslagruimten).