Waarom PUUR Klimaat Comfort?

Onze visie

PUUR Klimaat Comfort streeft ernaar de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan een beter milieu door geen fossiele brandstoffen te gebruiken en alleen nog maar te werken met energiezuinige systemen. We verlagen de CO2 uitstoot, besparen de energienota en verbeteren de prestatiegarantie. Dankzij onze expertise worden gebouwen energieneutraal en het binnenklimaat beter en comfortabel beheerst.

  • We hebben graag een persoonlijke band met onze mensen, opdrachtgevers en de samenleving. Samen ontwikkelen we ons, om zo het beste in elkaar naar boven te halen;
  • Die betrokkenheid leidt tot resultaat om oplossingen te creëren die er werkelijk toe doen;
  • We zijn toegewijd en garanderen optimale duurzaamheid en prestaties van installaties;
  • We ontzorgen de klant van A tot en met Z en brengen comfort;
  • Ons uitgangspunt is puur: een lange termijn relatie met één aanspreekpunt;
  • We zijn deskundig en lopen voorop in de ontwikkeling van het beste aanbod op het gebied van klimaatbeheersing.

Onze missie

Het is onze missie om samen een bijdrage te leveren aan het realiseren van energieneutrale en gezonde gebouwen. Bij Puur Klimaat Comfort gaan wij voor een reductie van de Co2 uitstoot. Energiebesparende maatregelen verlagen de energiekosten. En een beter beheersbaar binnenklimaat zorgt voor een comfortabele werkomgeving die de arbeidsproductiviteit verhoogt. We willen het verschil maken door een technische oplossing te realiseren die slim, toekomstbestendig en gezond is voor onze klanten en haar gebouwgebruikers.

Onze kernwaarden


We zijn Puur

Op een transparante manier zakendoen. Openheid en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We willen ons onderscheiden door te weten hoe onze klanten denken, handelen en zich voelen. Dit doen we door niet alleen de juiste antwoorden te geven, maar vooral ook door de juiste vragen te stellen zodat we ons beter kunnen verplaatsen in de belevingswereld van onze klanten. Samen ervoor zorgen dat we dezelfde taal spreken.

We zijn Deskundig

We zijn heel deskundig omdat we onze kennis in de afgelopen jaren vanuit de praktijk hebben opgedaan. We zijn continu op de hoogte van wat er in onze markt speelt. Met goed opgeleide mensen maken we het verschil. Natuurlijk leiden we ze op in de techniek, maar ook op het gebied van projectmanagement, communicatie en leiderschap. Daarom zijn en blijven we een ondernemend en betrokken team van duurzame energieprofessionals.

 We zijn Toegewijd

Met heel veel passie en bevlogenheid gaan we met onze klanten om door iedereen de juiste zorg en aandacht te geven. We werken niet alleen aan een gebouw, een complexe installatie of een productieomgeving, maar realiseren samen een droom of ambitie. Dat verbindt en door die verbondenheid met elkaar, komen we verder.

 We doen het Samen

We worden graag gekozen vanwege onze toegevoegde waarde, technische expertise en efficiënte dienstverlening. We willen onze klanten blijvend boeien en binden. Dit doen we samen. Daarom signaleren we niet alleen, maar handelen ook graag. Kennis en ervaring uitwisselen met klanten vanaf het ontwerp, op maat adviseren en zo een totaaloplossing presenteren die mogelijk boven de verwachtingen uitstijgt. Onze kracht zit in het gegeven dat we die oplossingen altijd koppelen aan de praktijk. Want als we onze vakmanschap tonen, krijgen we altijd feedback terug. Zo zorgen we samen voor een betere wereld en staan we samen sterk.